Balustrade inox pentru balcoane

Executam, montam balustrade inox si confectii metalice in Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Targoviste, Buzau si in toata tara.
Balustrade din inox la cel mai bun raport calitate – pret, cu tarife incepand de la 30 euro / ml mana curenta si incepand de la 60 euro / ml balustrada din inox clasica cu 2 intermediare pana la modele de balustrade inox cu sticla si lemn.Atunci când realizăm un proiect pentru balustrade din lemn, fier forjat, inox, aluminiu sau sticlă urmărim în primul rând funcționalitatea si calitatea finisajelor.

Balustrade inox luciose sau balustrade inox satin sunt optiuni de material ce pot fi utilizate in concordanta cu cerintele de amenajari interioare sau exterioare.Fie ca doriti balustrade inox scari sau o balustrada din inox balcon noi va stam alaturi cu diferite modele balustrade inox sau combinate cu geam duplex. Ne deplasam GRATUIT la locatia imobilului dvs. si stabilim preturi balustrade inox in concordanta cu modelul ales, materialele si accesoriile folosite, orasul/zona de executie si cantitatea necesara. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie de pret balustrade inox. Maini curente inox sunt produse ce se monteaza pe perete pentru a ajuta la sprijinul persoanelor ce utilizeaza o scara.