Cine suntem?


SPACE INOX DESIGN

EXECUTAM, MONTAM BALUSTRADE INOX SI CONFECTII METALICE IN PLOIESTI,BUCURESTI, BRASOV, TARGOVISTE, BUZAU SI IN TOATA TARA

Balustrade din Inox la cel mai bun raport calitate – pret, cu tarife incepand de la 25 euro / ml mana curenta si incepand de la 55 euro/ml balustrada din inox clasica cu 2 intermediare pana la modele de balustrade inox cu sticla si lemn.

Toate comenzile primite in aceasta perioada beneficiaza de masuratori si transport gratuit!

Activitatea principala a firmei noastre este executia si montarea de balustrade din inox si confectii metalice.

Ne recomanda peste 500 de clienti persoane fizice si juridice,dar si peste 10 ani de experienta in domeniu.Clientela firmei s-a format datorita ofertelor din ce in ce mai performante si a experientei axata pe promptitudine,profesionalism,calitate si credibilitate.

SC.Space Inox Design.SRL ofera produse si servicii de cea mai buna calitate,la un pret fara concurenta.
Toate comenzile primite in aceasta perioada beneficiaza de masuratori si transport gratuit.

Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate,folosim inox exclusiv ITALIA AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si material.Inoxul este un material ce denota stil si eleganta,se imbina usor cu sticla,lemnul si policarbonatul,este usor de intretinut si dureaza in timp.

Pentru comenzi balustrade din inox apelati SPACE INOX DESIGN la telefon 0733.982.874 de luni pana duminica intre orele 08:00 – 22:00 sau pe adresa noastra de mail office@spaceinoxdesign.ro !